Hoppa till innehåll
Min Sida

Mäklarhuset & Independia

Tre viktiga avtal i samband med din bostadsaffär.

Förr eller senare behöver alla se över sin juridiska trygghet och extra viktigt är det vid stora förändringar i livet. En bostadsaffär är en sådan förändring som kräver lite extra eftertanke. Att skriva avtal är ett bra sätt förhindra osämja och i värsta fall domstolstvister i framtiden. Det som är självklart idag är inte alltid lika självklart imorgon. Avtalstjänsten tillhandahålls av oss på ARAG Digital Services, en samarbetspartner till Mäklarhuset och Independia.

Det här är tre avtal som kan ha stor betydelse för dig som privatperson, nämligen samboavtal, skuldebrev och testamente. Ofta drar man sig för att skriva dessa avtal för att det verkar krångligt – nu är det dags att äntligen få det gjort både enkelt och snabbt!

Ta hjälp av oss.

Om du har tecknat Skyddat Köp genom Mäklarhuset och Independia har du tillgång till en unik tjänst som hjälper dig att enkelt reglera tre viktiga områden. Det gör du i form av juridiska avtal som du själv skriver digitalt genom att logga in med ditt mobila BankID här.

ARAG har en användarvänlig plattform som gör det enkelt att skriva kvalitetssäkrade digitala avtal.

Gör så här.

Tjänsten är helt digital och tillhandahålls av ARAG Digital Services. Logga in med ditt mobila BankID på Min sida och skriv dina avtal snabbt och användarvänligt. Alla avtal är juridiskt kvalitetssäkrade för din trygghet. Det enda du behöver göra är att svara på de avtalsspecifika frågorna så genereras ett färdigt avtal.

Skriv ut, signera och lagra på säker plats. Tjänsten är tillgänglig för dig i sex månader från det att du tecknade Skyddat Köp. Efter det avslutas tjänsten automatiskt och din möjlighet att logga in på sidan upphör.